Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Θανατηφόρο ατύχημα..Καλό ταξίδι Γιωργάκη..

Θανατηφόρο ατύχημα στη Τρίγλια Χαλκιδικής τη Πέμπτη 24/03, οπου αλλοδαπός υπο την επίρρεια αλκοόλ παρέσυρε το 17χρονο Γιώργο Καλλιοντζή. Κουράγιο στην οικογένεια. Καλό παράδεισο Γιωργάκη..

Μισό εκατομμύριο κόσμος βγήκε στους δρόμους του Λονδίνου - Διαδηλωτές συγκρούστηκαν με αστυνομικούς και έσπασαν πολυκαταστήματα


- 'Ηταν κατά τους διοργανωτές η μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων δεκαετιών
- Εσπασαν βιτρίνες τραπεζών πολυκαταστημάτων και πολυεθνικών

  







Ηταν μια μεγαλειώδης διαδήλωση που τα είχε ολα. Παλμό, συνθήματα αλλά και επεισόδια.

Ανεπίσημες πληροφορίες κάνουν λόγο για 500.000 διαδηλωτές που βγήκαν στους δρόμους και διαμαρτυρήθηκαν για τα νέα σκληρά μέτρα λιτότητας.

'Εγινε αυτό που όλοι φοβούνταν - Η ραδιενέργεια μόλυνε την θάλασσα - Οι μετρήσεις την δείχνουν 1.250 φορές πάνω από το φυσιολογικό!


- 'Εσπασαν τα κοντέρ οι τιμές του ιωδίου
- Οκτώ ραδιενεργές ουσίες σε στάσιμο νερό υπόγειου τμήματος στην Φουκουσίμα
- 17 εργαζόμενοι έχουν μολυνθεί
- Απέραντα νεκροταφεία οι επαρχίες που σάρωσε το τσουνάμι

Δε ξεχνάμε!! Αλλαγή ώρας!!


Την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου μπαίνει το... καλοκαίρι. Η    ώρα αλλάζει και όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μετακινήσουν τα ρολόγια τους μια ώρα μπροστά

Έτσι, στις 3 το πρωί της Κυριακής, οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά, δηλαδή θα δείχνουν 4 το πρωί. 

Το μέτρο θα ισχύσει μέχρι την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου (30/10/2011).

Αναζωπύρωση των σεναρίων για ανασχηματισμό-εκλογές


Σε αδιέξοδο η κυβέρνηση Παπανδρέου

Ένα «θαύμα» που κράτησε λίγο ήταν τελικά ο ισχυρισμός της κυβέρνησης μετά την 11η Μαρτίου ότι οι διευκολύνσεις αλλάζουν προς το καλύτερο τους όρους και τα δεδομένα της επόμενης μέρας για την ελληνική οικονομία.

Πουλάνε εκτάσεις στη θάλασσα του Καστελόριζου

Διεθνή διαγωνισμό για την εκμετάλλευση θαλάσσιων εκτάσεων σε περιοχή που συγχέεται με την ελληνική υφαλοκρηπίδα προκήρυξε η Turkish Petroleum Corp. Στρατηγική αμφισβήτησης των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στην περιοχή