Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Καλό Παράδεισο στο μεγάλο Μ.Ρασούλη!!


Καινοτομία! Ιδέες που αξίζει να διαδοθούν! Έρχεται το περίφημο TED στη Θεσσαλονίκη..






H ομάδα του TEDx Thessaloniki ανακοινώνει επίσημα το δεύτερο TEDxThessaloniki, με τίτλο Why Not? [Γιατί Όχι;], το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Απριλίου 2011 στο Ολύμπιον. Στο επίκεντρο του φετινού συνεδρίου βρίσκονται η καινοτομία και γενικότερα οι διαφορετικές ιδέες που ανταποκρίνονται στο γενικότερο κάλεσμα «Γιατί Όχι;». 

Χαμός στην αγορά με τις ακάλυπτες επιταγές!


Ξεπέρασαν τα 400 εκατ. ευρώ τα φέσια στην αγορά το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου
Picture 0 for Αύξηση 365% στα φέσια!

Ξεπέρασαν τα 400 εκατ. ευρώ τα φέσια στην αγορά το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου, με την αξία των ακάλυπτων επιταγών να ανέρχεται στα 354,3 εκατ. και των απλήρωτων συναλλαγματικών στα 45 εκατ. ευρώ.

Η οικονομική κρίση βοηθάει στη πάταξη της διαφθοράς!


Νοσοκομεία, πολεοδομίες και εφορίες είναι οι πρωταθλητές για ακόμη μια χρονιά στην διαφθορά, τα ποσοστά της οποίας όμως έχουν μειωθεί λόγω... οικονομικής κρίσης!


Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε την Τρίτη (15/3) στη δημοσιότητα ηΔιεθνής Διαφάνεια Ελλάς, οι υποθέσεις διαφθοράς έχουν μειωθεί το τελευταίο έτος. 


Βιομηχανία ανάθεσης μαϊμου μελετών στη Στερεά Ελλάδα


Χρήματα που θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν έργα που να πιάσουν τόπο και ταυτόχρονα να δώσουν θέσεις εργασίας στην περιφέρεια της Στερεάς, δυστυχώς δίνονταν για μελέτες που αφορούσαν σε ανύπαρκτα έργα, που φυσικά δεν έγιναν και δεν πρόκειται να γίνουν.

Έλληνας ο επόμενος Μέσι!!


 
Η μεγάλη ηλεκτρονική έκδοση του δεύτερου τηλεοπτικού καναλιού της Γερμανίας (ZDF-sport), δημοσιεύει σήμερα εκτενέστατο αφιέρωμα στο "μεγάλο" ταλέντο, το  Γιώργο Σπανουδάκη, τον έλληνα παίχτη της Μπαρτσελόνα. Με επικεφαλίδα "Στα αχνάρια του Μέσι στην ονειρεμένη ακαδημία ποδοσφαίρου" ο Alex Westhoff αναφέρεται σε πολλές πτυχές της ζωής του Γιωργάκη Σπανουδάκη, αυτού του δωδεκάχρονου "μάγου" της τρίπλας με το νούμερ 10 στην παιδική ομάδα της Μπαρτσελόνα. 
Ο Γιωργάκης ζει και μεγαλώνει μέσα στο "οικοτροφείο παραγωγής ποδοσφαιριστών" που ανήκει  στον μεγαλύτερο, ίσως, ποδοσφαιρικό σύλλογο του κόσμου. Εκεί μεγάλωσαν και φοίτησαν στην ίδια σχολή ποδοσφαίρου και οι σημερινοί άσοι  της ομάδας, καθώς και τόσοι άλλοι που σήμερα παίζουν σε άλλες ομάδες. Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του μεγάλου καταλανικού συλλόγου φιλοξένησε πολλά αστέρια και σήμερα ζει εκεί ένα από τα μεγαλύτερα ανατέλοντα, ο δωδεκάχρονος  ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ.

Η Ελλάδα μπορεί! Θέλει ικανούς ανθρώπους, συγχαρητήρια στο κ.Τσουκαλά! (video)

Μία εμπνευσμένη ομιλία από τον Δημήτρη Τσουκαλά, δήμαρχο του ορεινού χωριού της Ανάβρας Μαγνησίας, που αποδεικνύει ότι υπάρχουν περιπτώσεις Ελλήνων που πάνε κόντρα στην διαφθορά και ενδιαφέρονται πραγματικά για τον τόπο τους.

Ο Άγιαξ φτιάχνει ακαδημίες στην Ελλάδα και οι ελληνικές ομάδες προτιμούν παίκτες απο το εξωτερικό










Η μεγάλη του Αγιαξ Σχολή Ποδοσφαίρου, θα βρίσκεται πλέον και στην Ελλάδα, καθώς ο διάσημος για τις υποδομές του ολλανδικός σύλλογος, υπέγραψε την Δευτέρα 14 Μαρτίου πενταετούς διάρκειας συμβόλαιο για την έναρξη του Ajax Hellas Youth Academy, και ανακοινώθηκε σήμερα Τρίτη 15/3 στην επίσημη ιστοσελίδα του του ajax.nl. Ο «Αίαντας» θα αρχίσει το πρόγραμμα εξάπλωσης των..

Πρώτη στην Ελλάδα η ομάδα Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας του ΓΕΛ Μουδανιών



Η ομάδα Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας του ΓΕ.Λ. ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ έλαβε μέρος την Κυριακή 13-03-2011 στους τελικούς αγώνες Επιχειρηματολογίας – Αντιλογίας 2011, όπου και κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση! 



Φοιτητής ανακάλυψε τεχνολογία των μυστικών υπηρεσιών της Μ.Βρετανίας


Μυστική τεχνολογία, η οποία χρησιμοποιούνταν από τις βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών, εφευρέθηκε εκ νέου από ένα μεταπτυχιακό φοιτητή στην Αμερική.


Ο Tristan Lawry, υποψήφιος διδάκτορας στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, ανέπτυξε έναν εξοπλισμό που μπορεί να μεταδίδει δεδομένα αλλά και ..

"Μεγάλο Συλλαλητήριο κατά τις επένδυσης χρυσού!"




Με συλλαλητήριο, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στην Ιερισσό, οι κάτοικοι της Χαλκιδικής διαμαρτυρήθηκαν για τα σχέδια επέκτασης των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων στην περιοχή τους.

Νίμιτς: "Είστε Σλάβοι και όχι Έλληνες Μακεδόνες".





ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ειδικός μεσολαβητής των Ηνωμένων Εθνών για το θέμα της ονομασίας του κράτους των Σκοπίων, Μάθιου Νίμιτς, κατά τη συνάντηση που είχε την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη με αντιπροσωπεία της Παμμακεδονικής, αναγνώρισε ότι οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι και ότι «έκαναν τεράστιο σφάλμα στην προσπάθειά τους για αρχαιοποίηση της κοινωνίας και χρησιμοποίηση των αρχαίων ελληνικών μακεδονικών συμβόλων», δήλωσε...

Υποστηρίξτε την καμπάνια «Σώστε την πατρίδα του Αριστοτέλη και την πύλη του Αγίου Όρους». Υπογράψτε τώρα.





LOGO
Η καμπάνια «Σώστε την πατρίδα του Αριστοτέλη και την πύλη του Αγίου Όρους» καλεί τους πολίτες όλου του κόσμου να ενώσουν τη φωνή τους στην κατακραυγή εναντίον της ανάπτυξης νέων μεταλλευτικών δραστηριοτήτων, εγκατάστασης βαριάς βιομηχανίας χρυσού, χημικών παραπροϊόντων και λιμνών τοξικών αποβλήτων, στην Ιερή γη του φιλοσόφου Αριστοτέλη, που είναι ταυτοχρόνως η φυσική Πύλη του Αγίου Όρους.