Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Κατάρρευση της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής?!!!


Ένα νέο επεισόδιο που ενισχύει σε επίπεδο εντυπώσεων αλλά και ουσίας το ρόλο της Τουρκίας στο Αιγαίο, με παράλληλη υποβάθμιση, από μεριάς των Τούρκων, του ρόλου της Ελλάδας, ήρθε να προστεθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Η Άγκυρα προχώρησε σε μία πρωτοφανή ενέργεια, σύμφωνα με δημοσίευμα των εφημερίδων «Έθνος» και «Ελεύθερος Τύπος», που θέτει εμπράκτως σε αμφισβήτηση την ελληνική υφαλοκρηπίδα.

ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;;;


Του Γιάννη Τριάντη 
Η υφήλιος φλέγεται. Στιγματισμένη από το πυρηνικό έγκαυμα της Ιαπωνίας, διάτρητη από τις φονικές σφαίρες στη Λιβύη και στο Μπαχρέιν και άρρωστη από την προϊούσα οικονομική κρίση, δείχνει ότι βρίσκεται όσο ποτέ άλλοτε, τουλάχιστον μεταπολεμικά, επί ξυρού ακμής. Στην ίδια ζοφερή κατάσταση –έστω χωρίς άμεσο πυρηνικό κίνδυνο και εμπλοκή σε πολεμικές εχθροπραξίες– βρίσκεται και η χώρα μας. Το ερώτημα που τίθεται πλέον δεν είναι πότε η Ελλάδα θα βγει από το καθεστώς σκληρής λιτότητας και εντεινόμενης ανέχειας, στο οποίο έχει περιέλθει. Το ερώτημα είναι αν η σημερινή κατάσταση «ελεγχόμενης πτώχευσης» θα δώσει τη θέση της στην....
αναδιάρθρωση του χρέους ή στην οριστική, τυπική πτώχευση – και έξοδο από την Ευρωζώνη.

Ημερίδα για αγροτικά θέματα στο Ν.Χαλκιδικής

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το Σάββατο 2 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για τα αγροτικά θέματα που αφορούν το Ν.Χαλκιδικής απο τη ΝΟ.ΔΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Εκπρόσωπος του κόμματος θα είναι ο υπεύθυνος της Νέας Δημοκρατίας για αγροτικά θέματα και βουλευτής Κοζάνης κ.Κασαπίδης. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιου είδους κινήσεις!


Όταν μάθουμε περισσότερα θα σας ενημερώσουμε....

Μέρες Ελλάδας ζεί η Πορτογαλία - 'Ενα βήμα πριν την "σφιχτή" αγκαλιά της Τρόϊκας - Αγωνία στην Αθήνα


- Αόριστες αποφάσεις και πάλι στη Σύνοδο κορυφής
- Φοβούνται νέο “πάρτι” κερδοσκόπων
- Πως επηρεάζεται η Ελλάδα

115 ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΑΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ν.ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ



O Δήμος Νέας Προποντίδας προχωρά στην πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα (καθαριότητα, αποχέτευση, ύδρευση, ηλεκτροφωτισμός).
   Πρόκειται για 115 συνολικά θέσεις για χρονικό διάστημα 8 και 6 μηνών.