Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Καλό ταξίδι καλέ μου άνθρωπε...

Ο Θανάσης Βέγγος, ο Θανάσης μας, πέθανε σήμερα, σε ηλικία 84 ετών.
Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός". Έφυγε από τη ζωή διακριτικά, έτσι όπως έζησε, παρά την φήμη του και το γεγονός ότι δημοσιογράφοι και κάμερες τον πολιορκούσαν στενά τα τελευταία χρόνια.

Αθόρυβος, σχεδόν ανθρωποφοβικός, ο Θανάσης Βέγγος ανήκει στους τελευταίους της γενιάς που χάρισε στη μεταπολεμική Ελλάδα άφθονο γέλιο.
Απέφευγε τις συνεντεύξεις και στις λιγοστές δημόσιες εμφανίσεις του οι δημοσιογράφοι κρέμονταν από τα χείλη του κυριολεκτικά. 

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Την Τετάρτη 04 Μαΐου 2011 και ώρα 18.00 στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΕΡΙΣΣΟΥθα λάβει χώρα η τακτική συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Χαλκιδικής με θέματα ημερησίας διάταξης τα εξής:
1. Επίσκεψη Υπ. Τομέα Τουρισμού κ. Όλγας Κεφαλογιάννη, στο νομό Χαλκιδικής στις 27-28/05/2011.
2. Προτάσεις δράσεων από τους Υπευθύνους Τομέων της ΝΟ.Δ.Ε. Χαλκιδικής για το επόμενο τρίμηνο.
3. Διάφορα θέματα.
Με τη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΝΔ Χαλκιδικής στην έδρα του Δήμου Αριστοτέλη, εγκαινιάζεται μια σειρά συνεδριάσεων του ανώτατου κομματικού οργάνου της ΝΔ, σε επίπεδο νομού, στις έδρες των Καλλικρατικών Δήμων. 

Με τον τρόπο αυτό η ΝΟΔΕ ΝΔ Χαλκιδικής επιθυμεί να προσεγγίσει κατά τον αποτελεσματικότερο τρόπο τις τοπικές κοινωνίες, να αφουγκραστεί τα τοπικού ενδιαφέροντος προβλήματα και να αναθερμάνει τις σχέσεις της με τα μέλη και τους φίλους της Νέα Δημοκρατίας. Από την Κεντρική Διοίκηση της Παράταξης μας, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον άξονα της Περιφερειακής Πολιτικής και οι αποκεντρωμένες αυτές συνεδριάσεις αποτελούν το μοχλό γνώσης των επιμέρους και κατά τόπον ζητημάτων.

Είναι, τέλος, γνωστόν ότι οι συνεδριάσεις της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής διεξάγονται σε ένα διευρυμένο κύκλο στελεχών της, ενώ στην αυριανή συνάντηση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι όλων των ΔΗΜ.Τ.Ο Νομού Χαλκιδικής και οι Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις Σταγείρων – Ακάνθου, Αρναίας και Παναγίας.

Από το Γραφείο Τύπου

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
                                       
Συμμετοχή κατοίκων Δήμου Αριστοτέλη
στο Ερευνητικό Έργο «Ελληνικό DNA».


       Σε επιστημονική Πανελλαδική έρευνα για τη γονιδιακή ταυτοποίηση του Ελληνικού  DNA, που διενεργείται από την Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία, την Αιματολογική Κλινική του Νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και το Πανεπιστήμιο της Washington στο Seattle  των Η.Π.Α. με επικεφαλής τον διεθνούς φήμης καθηγητή Γιώργο Σταματογιαννόπουλο, θα συμμετάσχουν κάτοικοι του Δήμου Αριστοτέλη.

Θεσσαλονίκη: Κατατέθηκε ο φάκελος υποψηφιότητας για την Ευρωπαική Πρωτεύσουσα Νεολαίας!

Τα στιγμιότυπα από τη "γιορτή δρόμου", όπου τραγούδησαν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, ήταν η τελευταία λεπτομέρεια στον φάκελο υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης για την ανάληψη της..
 Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014, ο οποίος κατατέθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Στην γιορτή, που έγινε την Παρασκευή, μπροστά από τον Λευκό Πύργο, τραγούδησαν, μεταξύ άλλων, το σχήμα Γιάννης Αγγελάκας 3, οι Μίκρο, οι My Excuse, οι 63High, οι Pony Licks κ.α.
Οι υποψήφιες πόλεις που πέρασαν τις πρώτες εξετάσεις, θα γίνουν γνωστές στα τέλη Ιουνίου και η τελική ετυμηγορία αναμένεται να γίνει γνωστή τον Οκτώβριο. 

Hackers χρέωσαν τηλέφωνο επιχείρησης με 130,000 δολάρια...


Σοκ έπαθε ιδιοκτήτης εταιρείας στον Καναδά όταν παρέλαβε τον μηνιαίο λογαριασμό τηλεφώνου της επιχείρησης του και είδε το ποσό των 130.000 δολαρίων.

Μέσα σε 3 μέρες μέσα στον Μάρτιο είχαν πραγματοποιηθεί πολλές κλήσεις από την εταιρεία σε αριθμούς στην Τυνησία και την Αφρική.

Η υπόθεση ερευνάται αν και απ’ ότι φαίνεται....