Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Έργα ύδρευσης και αποχέτευσης στη Σιθωνία

Σημαντικά έργα που θα αναβαθμίσουν την παροχή υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου Σιθωνίας προγραμματίζει να υλοποιήσει η Δημοτική Αρχή Σιθωνίας.
Ο Δήμος Σιθωνίας καταθέτει εντός των ημερών δύο προτάσεις. Η πρώτη αφορά στην ένταξη του έργου: «Επέκταση Αποχετευτικού δικτύου Σάρτης» στο 

Ομπάμα: "O Καντάφι πρέπει να φύγει"

"Η θέση των ΗΠΑ είναι ότι (ο λίβυος ηγέτης Μουάμαρ) Καντάφι πρέπει να αποχωρήσει", δήλωσε σήμερα ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στο Σαντιάγο της Χιλής, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ θα τηρήσουν την εντολή του ψηφίσματος 1973 των Ηνωμένων Εθνών στη στρατιωτική τους δράση στη Λιβύη.

Και η Χαλκιδική στο παιχνίδι τους......


«Ελλάδα δεν είναι μόνο το... Ελληνικό»! Με αυτό το σύνθημα οι επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου ζήτησαν από την ΚΕΔ και την ΕΤΑ να ορίσουν τα ακίνητα που έχουν στα χαρτοφυλάκιά τους και θεωρούν ότι μπορεί να αξιοποιηθούν.
Μεγάλοι τουριστικοί όμιλοι του εξωτερικού και διεθνείς επενδυτές ενδιαφέρονται να μπουν στο παιχνίδι «ήλιος-θάλασσα», στο οποίο η χώρα μας διαθέτει ακαταμάχητο πλεονέκτημα.
Σε ό,τι αφορά σε παραλίες και αιγιαλούς συναντάμε και τη Χαλκιδική. Στην ηπειρωτική Ελλάδα και το Ιόνιο, μερικές από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι οι εξής:

ΕΛ.ΑΣ υπό διάλυση ή ήδη διαλυμένη?

Τραγική είναι η κατάσταση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων και όχι μόνο, λόγω των ελλείψεων ακόμη και σε άκρως απαραίτητα υλικά.
 -Πάνω από το 70% του στόλου των οχημάτων έχει ακινητοποιηθεί.
-Περισσότερα από διακόσια αυτοκίνητα έχουν βγει εκτός μάχης, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα ούτε καν για την αλλαγή λαδιών!
- Ακινητοποιημένες λόγω βλαβών, είναι το τελευταίο διάστημα και ορισμένες από τις μηχανές που χρησιμοποιούν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. 

Μειώσεις-σοκ στα επιδόματα – Δείτε την πρόταση που μειώνει ως και 700 ευρώ τις αποδοχές


- Μέσος όρος 145 ευρώ στα επιδόματα για όλους
- Ως 1.600 ευρώ οι συνολικές αποδοχές
- Πως διαμορφώνονται αρχικοί και τελικοί μισθοί ανά βαθμίδα