Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Η προδοσία του Ελληνικού λαού...


Το λογοκριμένο κομμάτι της συνέντευξης του Στρος Καν στο “Canal +” στο οποίο αποκαλύπτεται το στημένο παιχνίδι του ΓΑΠ για την υπαγωγή στο ΔΝΤ, έκανε χθες “δωράκι” στον πρωθυπουργό ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή του..............

Πώς σχηματίστηκε το Γκραντ Κάνυον

Μια νέα θεωρία εξηγεί το μυστήριο του σχηματισμού ενός από τα θαύματα της φύσης
Λονδίνο
Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά θαύματα της φύσης. Παράλληλα όμως αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια για τους γεωλόγους. Κανείς ως τώρα δεν έχει μπορέσει να εξηγήσει πώς δημιουργήθηκε το Γκραντ Κάνυον, πώς σχηματίστηκαν οι ιδιόμορφες στρώσεις των πετρωμάτων του και πώς απέκτησε τη θεαματική του ομορφιά. Τώρα μια νέα θεωρία έρχεται να δώσει τη δική της ερμηνεία.

Μεγαλύτερη "τρύπα", περισσότερα μέτρα βλέπει η τρόικα


Η τρόικα αμφισβητεί την επάρκεια των κυβερνητικών εξαγγελιών για  τα 76 δισ. ευρώ νέων μέτρων και τη συγκράτηση του ελλείμματος του 2011.

Ολοήμερες διαπραγματεύσεις είχε χθες το κλιμάκιο της τρόικας στο κτήριο του Γενικού Λογιστηρίου. Οι συζητήσεις στις οποίες πρωτοστατούσαν υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, θα συνεχιστούν σήμερα και τις επόμενες ημέρες καθώς όπως αναφέρουν αρμόδια στελέχη, «η μάχη τώρα αρχίζει».