Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Λιβύη: Έπεσαν τα πρώτα πυρά

Γαλλικό μιράζ χτύπησε στρατιωτικό όχημα. Η Γαλλική αεροπορία κατέστρεψε τον πρώτο της στόχο δήλωσε εκπρόσωπος του γαλλικού στρατού. Τέσσερα λιβυκά τανκς εξουδετερώθηκαν. Βομβαρδισμούς και από τις ΗΠΑ. Ο Καντάφι περιφρόνησε το διεθνές τελεσίγραφο τόνισε μετά το πέρας της Συνόδου των ηγετών στο Παρίσι ο Νικολά Σαρκοζί. Συμμαχικά αεροσκάφη πετούν ήδη πάνω από τη Λιβύη και σταματούν επιθέσεις του Καντάφι.

Ενεργή συμμέτοχη του Δ.Προποντίδας στην ώρα της γης!

Ενεργά θα συμμετάσχει ο Δήμος Νέας Προποντίδας στην Παγκόσμια Οικολογική Εκδήλωση που διοργανώνει το WWF με την επωνυμία «Η Ώρα της Γης», το Σάββατο 26/03/2011.
Έτσι εκτός απ την απόφαση να παραμείνουν σβηστά τα φώτα σε όλα τα Δημοτικά κτίρια του Δήμου, στα Νέα Μουδανιά θα παραμείνουν σβηστά τα φώτα στην οδό Τζαβούρα και στην Πλατεία Ομονοίας, στη Νέα Καλλικράτεια στην οδό Οσίας Παρασκευής και στην κεντρική πλατεία και στη Νέα Τρίγλια στην κεντρική πλατεία.

Τζόρνταν, η επιστροφή...

Σαν σήμερα (19/03) το 1995 ο Μάικλ Τζόρνταν άφησε το μπαστούνι του μπέιζμπολ και επέστρεψε στο ΝΒΑ για να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Να προσφέρει και πάλι ατέλειωτες στιγμές μαγείαςΣτις 23 Ιουλίου του 1993 ο Τζέιμς Τζόρνταν, πατέρας του Μάικλ, βρέθηκε δολοφονημένος από δύο νεαρούς στην Βόρεια Καρολίνα. Ο Μάικλ μόλις το έμαθε τα έφερε από εδώ, τα πήγε από εκεί και πήρε την απόφαση του... "Τέλος το μπάσκετ για εμένα!", αναφώνησε.

Τα έξι σενάρια του ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος - Τα καλά, τα κακά και τα εφιαλτικά..


Έξι σενάρια για το ελληνικό χρέος έχει στο “συρτάρι” το ΔΝΤ. Αν αυτά “πετύχουν” το χρέος θα πέσει κάτω από 90% το 2020. Αν αυτό δεν συμβεί τότε το χρέος θα αγγίξει το αστρονομικό 200% του ΑΕΠ.

Άγρια γιούχα και σε Σηφουνάκη!


Δεν έχει μεσολαβήσει ένα ολόκληρο 24ωρο από το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θεόδωρο Πάγκαλο στη ταβέρνα «Τρίγωνο» των Καλυβίων Αττικής όπου δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια από εξαγριωμένους κάτοικους της Κερατέας που διαμαρτύρονταν για την χωματερή. 

Χρηματοδοτήσεις τέλος σε νοσοκομεία και ΑΕΙ


Σε κλοιό οικονομικών ελλείψεων μπαίνουν 65 φορείς του δημοσίου, μεταξύ των οποίων 44 νοσοκομεία, ΑΕΙ, ΤΕΙ και υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών. Απόφαση του υπουργείου Οικονομικών για μείωση του 7%. Το μέτρο αφορά όσους δεν ενημερώνουν για την οικονομική τους πορεία τους.

Στημένο το Άρης-Πάοκ για το Παναθηναικό....


«Το περσινό παιχνίδι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ ήταν στημένο», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Τάσος Ερμείδης σε συνέντευξή του στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (FM 100).