Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΌΧΙ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ BLOGS! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!

Κλήση για προκαταρκτική εξέταση πήρε σήμερα από τον Πταισματοδίκη Πολυγύρου,μετά από μήνυση που έγινε σε βάρος της για"συκοφαντική δυσφήμιση κατ' εξακολούθηση" !!!
η ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!!


Κύριοι είτε το καταλάβατε είτε όχι το σύστημα σας είναι διεφθαρμένο όπως διεφθαρμένοι είστε και εσείς. Το blogging είναι ίσως το μόνο ελεύθερο μέσο έκφρασης απόψεων, ιδεών, ειδήσεων και ανησυχιών.
  ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΕΡΙ! ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΤΕ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Δεν θα συναινέσω σε θεόσταλτες έξω-θεσμικές λύσεις !




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Υπό την Προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος.


 

Ακολουθεί η εισήγηση του Προέδρου:

Επιχείρηση "νονοί της νύχτας"



Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας σε σπίτια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις με στόχο την εξάρθρωση κυκλωμάτων εκβιαστών. Βρέθηκαν όπλα σε σπίτια. Συνελήφθησαν αστυνομικοί. Τουλάχιστον 200 άτομα, κατηγορούνται για εκτελέσεις, εκβιασμούς και ξυλοδαρμούς

Επίσκεψη τομεάρχη αγροτικών θεμάτων της Ν.Δ στη Χαλκιδική


Έπιασαν τον Έλληνα “βαρόνο” των λαθραίων τσιγάρων-Σχέση με Χαλκιδική;;;


Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ μέσω..σπόντας βρίσκεται 53χρονος Έλληνας-εγκέφαλος πολυμελούς κυκλώματος διακίνησης λαθραίων τσιγάρων στα Βαλκάνια. Ποια η σχέση του κυκλώματος με το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε στη Χαλκιδική

Ψαρεύουμε Ρώσους τουρίστες..επιτέλους!!



Με διπλό stand εντός του ΕΟΤ  έκανε έντονη την παρουσία της η Χαλκιδική στη 18η Διεθνή Τουριστική Eκθεση ΜΙΤΤ 2011 στη Μόσχα μαζί με άλλους 44 συνεκθέτες από την Ελλάδα. Η Ενωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής (ΕΞΧ) ως συνεκθέτης του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Χαλκιδικής εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Γρηγόρη Τάσιο, τη γενική γραμματέα, Ρούλα Μυκωνιάτη, τον σύμβουλο, Νίκο Γρηγοριάδη, καθώς και από εκπροσώπους ξενοδοχειακών μονάδων.



Πως η μεταβολή των τεκτονικών πλακών δημιούργησε το τσουνάμι στην Ιαπωνία!!


Αυτός είναι ο σύνδεσμος οπου μπορείτε να το δείτε!!
------>

Έρευνα : «Οι πιο ασφαλείς χώρες στον κόσμο» !

Σεισμοί, τσουνάμι, ηφαίστεια... Οι φυσικές καταστροφές δεν έχουν σύνορα και φυσικά τις...περισσότερες φορές είναι απρόβλεπτες. Υπάρχουν μέρη που μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι; 
Η απάντηση δεν είναι ναι ή όχι. Όμως υπάρχουν μερικές χώρες, όπου δεν έχει καταγραφεί καμιά φυσική καταστροφή (μέχρι στιγμής). 

To Ευρώ θα τα καταφέρει, η Ελλάδα όχι

Χρεωκοπία της Ελλάδας προβλέπει η πλειοψηφία των οικονομολόγων που συμμετείχαν σε έρευνα που διενήργησε το BBC. Εκτιμούν πως είναι αδύνατο να αποπληρώσει τα χρέη της. Σχόλια για την δημοσκόπηση στη σελίδα του καναλιού στο Facebook



Σε έρευνα που διενήργησε το BBC για τις Ευρωπαϊκές Οικονομίες, τα δύο τρίτα των οικονομολόγων, 25 από τους 38, εκτίμησαν πως η Ελλάδα δεν θα κατορθώσει να αποπληρώσει τα χρέη της.