Πέμπτη 5 Μαΐου 2011


Απόσπασμα  Συνέντευξης Πεταλωτή, που αναφέρεται στα μεταλλεία χρυσού

(Από blog Σήμαντρα)

 

Συνέντευξη του Υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Γιώργου Πεταλωτή στον ρ/σ « ΔΙΑΥΛΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ» και στη δημοσιογράφο Μαρία Παπαδοπούλου(14.4.2011)

Στο στόχαστρο του Μαξίμου ο Λαζόπουλος


Συνηθισμένα τα βουνά απ΄ τα χιόνια για τον Λάκη Λαζόπουλο ο οποίος βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο του Μαξίμου μετά τον σάλο που ξέσπασε με την αποκάλυψη του για τις δηλώσεις του Ντομινίκ Στρος Καν περί υπόγειων συνεννοήσεων με Παπανδρέου για την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ.
Για όσους δεν θυμούνται ο Λάκης είχε μπει στα μαύρα κατάστιχα των Πανταγιά και Τσουκάτου , την περίοδο Σημίτη και μάλιστα είχε πληγεί σοβαρά αφού τον είχαν αποκλείσει από όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα. ‘

Υποβιβάζουν τον Ηρακλή

Στη Football League, τη γνωστή μας δεύτερη εθνική, υποβιβάζεται ο Ηρακλής καθώς  απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, η έφεση που είχε υποβάλλει.Αντίθετα έγινε δεκτή του Πανιωνίου που παραμένει στη Superleague. Πιο αναλυτικά η απόφαση:
"Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις...