Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Θα είναι το Ζάππειο 2 αρχή ανόδου ή πτώσης;;;


Αν η εμφάνιση της Νέας Δημοκρατίας την Πέμπτη στο Ζάππειο είναι σαν την χθεσινοβραδινή εμφάνιση του εκπροσώπου της κ. Μιχελάκη στο MEGA, τότε αφήστε το καλύτερα. Ο κ. Μιχελάκης δεν έπεισε κανέναν και φυσικά τέτοιες εμφανίσεις δεν βοηθούν την ΝΔ να ξεκολλήσει από το 20% που είναι καθηλωμένη. Δεν φταίνε φυσικά οι αναμφισβήτητες ικανότητες του κ. Μιχελάκη, αλλά οι θέσεις που παρουσίασε.  

Ενώ ισχυριζόταν ότι η ΝΔ έχει το καλύτερο οικονομικό πρόγραμμα σωτηρίας, το οποίο και θα παρουσιάσει την Πέμπτη, εντούτοις....
δεν ζητά το κόμμα εκλογές. Έτσι όμως, ήταν σαν να μας έλεγε ότι, το πρόγραμμα είναι μόνο για εγκυκλοπαιδικούς σκοπούς  και μελέτη και δεν έχει καμία σχέση με εφαρμόσιμη πραγματικότητα, αφού και η ίδια η ΝΔ αποφεύγει να ζητήσει την ευθύνη να το εφαρμόσει.

Ενώ πάλι ισχυριζόταν ότι η ΝΔ είναι κατά του μνημονίου, ταυτόχρονα κάκιζε το ΠΑΣΟΚ που σκέφτεται να ζητήσει υπερψήφιση από με 180 βουλευτές με απίστευτη αιτιολογία, που προκαλούσε μειδιάματα σε όσους ξέρουν λίγα νομικά. Δεν συζητάμε βέβαια και για το θέμα της αντισυνταγματικότητας του μνημονίου. Εκεί, απλά δεν καταλάβαμε τι ήθελε να πει.

Ας ελπίσουμε ότι αυτά τα θέματα θα τα ξεκαθαρίσει ο Αντώνης Σαμαράς την Πέμπτη.

hassapis-peter.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου