Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Στο στόχαστρο του Μαξίμου ο Λαζόπουλος


Συνηθισμένα τα βουνά απ΄ τα χιόνια για τον Λάκη Λαζόπουλο ο οποίος βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο του Μαξίμου μετά τον σάλο που ξέσπασε με την αποκάλυψη του για τις δηλώσεις του Ντομινίκ Στρος Καν περί υπόγειων συνεννοήσεων με Παπανδρέου για την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ.
Για όσους δεν θυμούνται ο Λάκης είχε μπει στα μαύρα κατάστιχα των Πανταγιά και Τσουκάτου , την περίοδο Σημίτη και μάλιστα είχε πληγεί σοβαρά αφού τον είχαν αποκλείσει από όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα. ‘

Ηταν η περίοδος που το σύστημα ΠΑΣΟΚ πολεμούσε τις «αλλότριες» φωνές και είχε ως αποτέλεσμα και την εξόντωση της συγχωρεμένης της Μαλβίνας.
Οι πληροφορίες που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία τις τελευταίες ώρες , αναφέρουν ότι γίνονται παρεμβάσεις στους γερμανούς ιδιοκτήτες του Alpha για να κοπεί η εβδομαδιαία εκπομπή ενώ ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση έχει αναλάβει και το ΕΣΡ , κάτι που λέει άλλωστε συνεχώς ο Λαζόπουλος. Άσε που τον κατηγορούν ότι έχει ταυτιστεί με τη Ν.Δ. και … γλύφει Καραμανλή - Σαμαρά.
Αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποιούν, ότι
δηλαδή γλύφει! Μόνο που αγνοούν , πέραν του όπλου της καθολικής τηλεθέασης που διαθέτει , ότι ο Λάκης είναι πλέον πολύ έμπειρος και έχει μάθει πολλά από τα παθήματα του παρελθόντος.
Δ.Γ.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου